Predstavljena koalicija "Hrvatska Unija za Split"

Predizborna koalicija HČSP HB HDRS HD (Hrvatski demokršćani) danas se novinarima predstavila u Splitu naglasivši da na izbore izlaze pod imenom "Hrvatska Unija za Split".

Nositelj liste Luka Podrug (HČSP) kazao je da su svi kandidati na listi, među kojima je šest žena i tri studenta, fakultetski naobraženi. Oni, dodao je, mogu, hoće i znaju drukčije, i pokazali su da im nešto znače poštenje, čast i dostojanstvo.

Borit ćemo se, poručio je Podrug, za ravnomjerniji razvoj grada, ponajprije u komunalnim i infrastrukturnim djelatnostima, za socijalno ugrožene, besplatne školske knjige za sve osnovce, za pokazne autobusne karte za učenike i studente u iznosu od 50 kuna mjesečno, za božićnicu za sve umirovljenike i zimnicu za sve siromašne.

"Čim dođemo na vlast, izgradit ćemo spomenik poginulima u Domovinskom ratu, postaviti križ na Marjanu, proglasiti Antu Gotovinu počasnim građaninom Splita, izgraditi spomenik žrtvama komunističkog terora i pokrenuti postupak za opću amnestiju svih hrvatskih branitelja", rekao je Podrug.



(Hina) xmerc ydd

Pročitajte više