Prijavite se za MBA stipendiju i steknite švicarsku diplomu u Hrvatskoj

Foto: Press

SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) u suradnji s Deloitte te predavačima iz brojnih renomiranih institucija iz područja marketinga, financija, menadžmenta, leadershipa, HR-a, digitalne transformacije, itd. nudi jedinstveni MBA program. Prijave za stipendije su tijeku!

Obrazuj se kao u inozemstvu: Swiss School of Business and Management Geneva nudi MBA koji pruža uvid u praksu vodećih svjetskih kompanija

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM) trenutno djeluje na 15 tržišta od kojih i u Hrvatskoj s kampusom u Zagrebu.

Škola je utemeljena u Ženevi prema iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su predavali na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama. Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo pretočili su u kvalitetne DBA, MBA i Bachelor programe koje trenutno pohađaju studenti iz 103 zemlje.

MBA program nudi studentima priliku obrazovanja na SSBM-u, prema standardima EduQua-e, švicarskog nacionalnog tijela za osiguranje kvalitete obrazovanja odraslih. SSBM MBA programi su akreditirani od strane ACBSP-a (Accreditation Council for Business Schools and Programs), vodećeg specijaliziranog akreditacijskog tijela za poslovno obrazovanje koje daje jednu od najboljih akreditacija za poslovne škole. ACBSP je priznat od strane CHEA - Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Do 15. lipnja imate jedinstvenu priliku prijaviti se za MBA stipendiju poslovno – menadžerske škole Swiss School of Business and Management Geneva

U listopadu 2022. godine SSBM Geneva upisuje novu generaciju polaznika koji će imati mogućnost slušati jedan od jedinstvenih edukacijskih programa – Blended, Global i Executive MBA.

MBA programi na zagrebačkom kampusu omogućeni su u suradnji s Deloitte-om. SSBM Geneva surađuje s Deloitteom, jednom od četiri najveće globalne tvrtke i nudi niže troškove obrazovanja od ostalih škola u regiji. Nakon što završite svoj MBA program, po završetku programa dobit ćete švicarsku diplomu.

MBA predavanja će se održati na SSBM-ovom kampusu u Zagrebu, u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost i timski rad dok će Blended MBA program, studentima omogućiti da nastavu prate kombinirano, online i na kampusu, što daje dodatnu fleksibilnost u upravljanju Vašim vremenom.

Pristup obrazovanju u SSBM-u ostvaruje se kroz primjere iz korporativne prakse, tako su i programi osmišljeni u suradnji s više od 30 industrijskih partnera.

SSBM Geneva je škola utemeljena u Ženevi, na znanju predavača koji dolaze s nekih od najprestižnijih sveučilišta diljem svijeta (na primjer: Indiana University, University of Florence, Penn State, State University of New York, University of Michigan, University of Lyon 2, University of St Gallen, Sveučilište u Zagrebu, itd.).

Prijava za MBA stipendiju

Global MBA program je za osobe do 5 godina radnog iskustva, Executive MBA je za osobe iznad 5 godina radnog iskustva dok je Blended kombinacija online i offline načina učenja koji je posebno prikladan za sve one koji žele zadržati određenu dozu fleksibilnosti.

Menadžerska škola Swiss School of Business and Management Geneva ovim natječajem nudi:

  • 2 stipendije koje pokrivaju 100% troškova školarine 
  • 5 stipendija koje pokrivaju 50% troškova školarine 
  • 5 stipendija koje pokrivaju 30% troškova školarine 

Rok prijave za natječaj je 15.06.2022.

Kako se prijaviti?

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje i vještina poznavanja engleskog jezika. Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju, poslati prijepis ocjena, životopis i motivacijsko pismo na web stranici.

Link za prijave možete naći ovdje.

Pročitajte više