Priveden Leo Paurević: Napao policajca prilikom kontrole redara u klubu Imperium!

LEO PAUREVIĆ uhićen je zbog napada na policajca! Incident se dogodio sinoć oko 23.40 sati na ulazu u splitski klub Imperium, u kojem je nastupio Oliver Dragojević.

Rutinska kontrola

Policija je navratila u rutinsku kontrolu redarske službe. Ne zna se zbog čega je Paurević tako nervozno reagirao, pošto mu ovo svakako nije prvi susret s bivšim kolegama. U svakom slučaju, došlo je do naguravanja i u jednom trenutku Paurević je navodno policajca udario laktom u glavu. Svladan je i priveden, zajedno s kolegom Vedranom Vujevićem.

Kod obojice je policija pronašla pištolje bez dozvole pa će podnijeti optužni prijedlog zbog ilegalnog držanja oružja. Paurevića će i kriminalistički istražiti zbog napada na policajca, koji u sukobu nije teže ozlijeđen.

Sačekuša na Poljudu

Paurević je bivši specijalac, koji se u civilstvu posvetio zaštitarskom biznisu. Policija ga je često privodila, nikad nešto konkretno protiv njega nisu našli.

Paurevića su prije dvije godine pokušali ubiti u sačekuši na Poljudu. Dvojica na motociklu izrešetala su njegov Jaguar, a Paurević se izvukao pravim čudom. Bacio se na stražnje sjedalo te tako izbjegao kišu metaka. Policija do dana današnjeg nije pronašla dvojicu atentatora i njihove nalogodavce... 

Paurević: Nisam udario policajca

Paurević je Indexu ustvrdio kako nije točno da je udario policajca. "Samo smo se pogurali. Napao me pred 50 ljudi", kazao nam je Paurević, kojeg su zadržali na obradi jer je pištolj pronađen kod njega - ukraden. On sam ne zna ništa konkretnije o tome, s obzirom da ga je nabavio prije godinu dana od nepoznate osobe...

Pročitajte više