priznanja tvrtkama sisačko-moslavačke županije

Najuspješnijim tvrtkama u Sisačkomoslavačkoj županiji u prošloj godini danas su na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak dodijeljena prigodna priznanja Hrvatske gospodarske komore za zasluge u razvoju gospodarstva Županije, među kojima je posebno priznanje za kontinuitet u poslovanju u proteklih pet godina dodijeljeno "Gavriloviću" iz Petrinje.

Zlatna plaketa HGK u kategoriji velikih poduzeća dodijeljena je Kemijskoj industriji "Herbos" iz Siska, tvrtka MMM Vukelić iz Novske dobilo je priznanje za poslovanje u kategoriji srednjih poduzeća, dok je najuspješnijim malim poduzećem u Sisačko-moslavačkoj županiji u 2002. proglašena i nagrađena tvrtka TVIM iz Siska. Posebno priznanje za inovativnu djelatnost u zaštiti okoliša dodijeljeno je Odlagalištu otpada Goričica u sastavu poduzeća Gospodarenje otpadom Sisak (GOS).

Nagrađenim poduzećima na poslovnim rezultatima i dodijeljenim priznanjima čestitao je predsjednik Županijske komore Sisak Ante Bobetko, koji je napomenuo da gospodarstvo Sisačko-moslavačke županije nakon godina rata i obnove pokazuje prve znakove oživljavanja. Poduzećima koja su dobila priznanja čestitali su i predstavnici Hrvatske gospodarske komore i Sisačko-moslavačke županije.

(Hina) malj vkn

Pročitajte više