Prometna nesreća na A3, vozi se 40 km/h

Foto: HAK

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 na čvoru Okučani na kolniku u smjeru Lipovca vozi se jednim prometnom trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, izvijestio je danas ujutro Hrvatski autoklub (HAK), pozivajući vozače na oprez.

Jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat vozi se i na autocesti A1 na 321. kilometru u smjeru Dubrovnika.

Dvije nesreće na A1 i A3

Vremenski uvjeti u većem dijelu zemlje povoljni su za vožnju.

Vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama cesta gdje traju radovi. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova zatvorena je autocesta A2 Zagreb - Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera, a obilazak je državnom cestom DC1.

Na A6 Rijeka - Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak s A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok.

Zatvorene ceste zbog relija

Povodom WRC Croatia Rallyja do 21. travnja u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj, Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji zatvarat će se pojedine ceste.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista pa HAK vozače ostalih vozila upozorava da prilikom uključivanja u promet i ostalih radnji pripaze na tu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Katamaranska linija Split - Vis uspostavit će se po redu plovidbe s polaskom iz luke Split u 15 sati. 

Trajekt iz luke Vis za luku Split isplovit će 21. travnja u 16:30 sati (umjesto u 15:30 sati), a iz luke Split u 19 sati (umjesto u 18:30 sati).

Pročitajte više