Prošlo je više od mjesec dana od misteriozne smrti mladića u Karlovcu, što se dogodilo kobne večeri?

Foto: Facebook, Google Maps

NI MJESEC nakon što je njegovo beživotno tijelo pronađeno na pločniku ispred zgrade na Luščiću, ne zna se kako je preminuo 23-godišnji Tomislav Blažević. To ne zna mladićeva obitelj ni rodbina, njegovi prijatelji i poznanici, a ni stanovnici Luščića, koji su šokirani naišli na njegovo tijelo ispred zgrade u jutarnjim satima, kada su krenuli na posao, piše Kaportal.

Istraga o ovom misterioznom slučaju otvorena je prije 32 dana, a čini se da ni istražitelji još ne znaju odgovor.

U policiji šute i prstom upiru na rezultate odbdukcije i Županijsko državno odvjetništvo. Državno odvjetništvo, kako piše spomenuti portal, kaže da je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja koje je tajno.

Ono što se zna ili se nagađa, je da je Tomislav imao psihičkih problema, prije smrti i ispad – lupanje po vratima, zbog čega je bio uhićen, pa pušten. Na tijelu su mu evidentirane ozljede, imao je otkopčan šlic i remen na hlačama, a kraj njega je bio ruksak.

Je li si sam naudio, ili mu je to učinio netko drugi? – odgovore na ova pitanje trebala bi dati obdukcija, a zašto se tragedija dogodila – istraga, jednom kada završi.
 

Pročitajte više