PR-ovka Domovinskog pokreta: Škorina sestra mi je pisala da će mi zavrnuti vratom

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Index

OSTAVKA Miroslava Škore unijela je nemir u redovima Domovinskog pokreta, a najnoviji sukob dogodio se između sestre Miroslava Škore Vesne Vučemilović i savjetnice za odnose s javnošću Mateje Jozeljić. 

"Pošalji još jednom ovakvu poruku u grupu i osobno ću ti zakrenuti vratom", stoji u poruci u WhatsApp grupi uz ime Vesne Vučemilović.

Jozeljić kaže da je riječ o autentičnoj poruci

Jozeljić tvrdi da je screenshot autentičan te da više ništa ne želi komentirati. 

Podsjetimo, Miroslav Škoro je u utorak podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta i na sve stranačke funkcije. 

Ostavka je objavljena prilično naprasno, a njegova sestra komentirala je kako je ostavka neprihvatljiva za članove Domovinskog pokreta. 

"Ostavka Miroslava Škore na mjesto Predsjednika Domovinskog pokreta me iznenadila kao i većinu članova i simpatizera koji me cijelo popodne zovu. Ne smijemo zaboraviti kako je u dvije godine Miroslav Škoro prošao tri ciklusa vrlo zahtjevnih izbora u kojima je on i njegova obitelj bio izložen napadima i objedama. Unatoč svemu 10.000 članova, 400 vijećnika i saborski zastupnici njegovu odluku ne mogu i ne žele prihvatiti. Uvjerena sam da će Predsjedništvo njegovu ostavku odbaciti, a da će on svoju odluku povući", rekla je Vučemilović. 

Pročitajte više