Prvi Boysi stigli u Zagreb, dočekani pljeskom i bakljadom pred aerodromom

Prvi Boysi stigli su u Zagreb. Objavljene su i fotografije iz zagrebačke Zračne luke.

Kako su javili s N1, vraćaju se u vlastitom aranžmanu iako je bilo najavljeno da će po njih biti poslani posebni avioni.

Nakon administrativne procedure u grčkoj policijskoj postaji, osumnjičeni su jučer bili prebačeni u prihvatni centar za strance, odakle su prevezeni u zračnu luku.

Kako neslužbeno doznaje RTL, oni su jutros poletjeli iz Atene za München, a potom za Zagreb gdje su dočekani pljeskom i bakljadom pred aerodromom.

Screenshot: RTL

Prema informacijama N1, roditelji navijača imali su pripremljen novac za jamčevinu koja iznosi od 1000 do 2500 eura po navijaču.

Osim što su morali platiti jamčevinu, u zamjenu za slobodu, oni su se morali obvezati da se neće skrivati i da će se odazvati pozivima grčkih vlasti u daljnjem tijeku sudskog procesa.

Prema informacijama HTV-a, još 50-ak Boysa bit će pušteno iz grčkih zatvora.

Netko je nasrnuo na snimatelja

Par desetaka ljudi čekalo je slijetanje Boysa. S njima su bile i kamere više hrvatskih televizija. Nakon što su navijači sletjeli i zajedno s obiteljima i prijateljima krenuli prema izlazu iz aerodromske zgrade, netko od prisutnih opsovao je jednog snimatelja te krenuo na njega. No, ostali su ga odmah smirili i nije došlo do većeg incidenta.

Pročitajte više