Puljak: Plenkoviću treba smokvin štap za rastjerati lopove u vlastitim redovima

Foto: Srecko Niketic/Pixsell

BIVŠI gradonačelnik Splita Ivica Puljak na Facebooku je komentirao izjave premijera Andreja Plenkovića u saboru. 

Plenkoviću je poručio da on nema hrabrosti za stati na kraj korupciji u vlastitoj stranci i da mu za ministre i splitskog gradonačelnika ne treba "smokvino lišće", nego "smokvin štap" za "rastjerivanje lopova u vlastitim redovima".

Puljkovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Predsjednik Vlade jutros se u Saboru odlučio još jednom aktivno uključiti u kampanju za gradonačelnika Splita. Stoga sam primoran svom stvarnom protukandidatu uputiti kratki odgovor na njegovu tezu da su izbori u Splitu "ničim izazvani" i da smo mi "propala ekipa".

Gospodine premijeru, da vi imate hrabrosti stati na kraj korupciji, nepotizmu i vezama u vlastitoj stranci, ne bi vam trebalo smokvino lišće za ministre i kandidata za gradonačelnika Splita, nego smokvin štap za rastjerati lopove u vlastitim redovima.

Premijeru, vaše splitske kukaVice od kraja prošle godine zazivaju izbore. Nadalje, s Markova trga stalno šaljete poruke da bez veze s vama neće ići natječaji, zapošljavanja, koncesije, odobrenja... da je Split bez HDZ-ovih veza i vezica vama nebitan. Nama Splićanima je toga dosta", napisao je Ivica Puljak na Facebooku.

 

Pročitajte više