Na ruskoj televiziji raspravljali je li Zelenski antikrist ili samo "mali demon"

Screenshot: Twitter

OBJAVLJENA je snimka na kojoj Putinovi propagandisti raspravljaju o tome je li ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski antikrist ili "samo mali demon".

Isječak emisije koja se prikazuje na ruskoj državnoj televiziji na Twitter je objavila Julia Davis, kolumnistica za The Daily Beast.

"On je službeni Antikrist"

"Vjerujem da bi pravoslavna crkva trebala proglasiti da je Zelenski službeni dolazak antikrista. On je službeni antikrist. Sa stajališta pravoslavlja, ovaj čovjek je klasični antikrist", rekao je ruski politički analitičar Araik Stepanian.

"Trebali bismo zaboraviti prezime Zelenski. Jednostavno bi ga trebali zvati Antikristom. On je sklopio dogovor s vragom i ispunjava svoje obveze prema ovom ugovoru. O tome ne može biti diplomatičnosti i bliskosti. Trebamo shvatiti da se događa uništavanje pravoslavlja i njegovo iskorjenjivanje", rekao je.

"On je samo mali demon"

Drugi gost u emisiji se nije složio s ovom tezom. On misli da je Zelenski "samo mali demon".

"Laskate Zelenskom nazivajući ga Antikristom. On je samo mali demon, ali ništa više od toga. Da, on služi Antikristu", rekao je politolog Aleksander Kamkin.

Stepanian mu odgovara da mali demon ne bi mogao dovesti do tolikog krvoprolića. "Mali demon to ne bi mogao postići", rekao je.

Pročitajte više