Radenska pokrovitelj prvog poroda u vodi u Zagrebu

RADENSKA d.d. pokrovitelj je prvog rođenja djeteta u vodi u Zagrebu i sufinancijer kade i aparata za praćenje poroda u vodi za Kliniku za ženske bolesti i porode Petrova.

Projekt pokroviteljstva prvog rođenja djeteta u vodi u Zagrebu i donacija Radenske vode trudnicama i rodiljama Klinike u Petrovoj predstavit će se u četvrtak, 22.05.2003. u 11 sati na Sajmu medicine i tehnike na Zagrebačkom velesajmu.

Predstavljanju će prisustvovati Zlatko Hohnjec, generalni direktor Radenske d.d. i profesor Ivan Kuvačić, predstojnik Klinike Petrova, a očekuje se i predstavnik Ministarstva zdravstva RH.

Pozivamo vas da nam se tom prilikom pridružite u promotivnom prostoru dobavljača kade za porod Panon Trade na Sajmu.

Projekt pokroviteljstva prvog rođenja djeteta u vodi u Zagrebu važan je, ne samo za sve buduće majke u Zagrebu i Hrvatskoj, već za cijelo hrvatsko zdravstvo.

Cilj ove suradnje je i informiranje trudnica i dojilja o značaju zdrave vode za zdravlje njihovog i organizma njihova djeteta, što ćemo kroz tri mjeseca omogućiti svim trudnicama i rodiljama Klinike u Petrovoj _ izjavio je prof I. Kuvačić.

Ovaj projekt započet će prvim rođenjem djeteta u vodi u Petrovoj potkraj 6. mjeseca a nastavit će se kroz slijedeća tri mjeseca donacijom vrijednom otprilike 22.000 EUR u obliku sufinanciranja kade i aparata za monitoring poroda, edukativnih materijala i Radenske vode. 

Radenska je na tržištu tradicionalno poznata po tri srca. Simbolika tog znaka Radensku obvezuje na stalno ulaganje u kvalitetu i razvoj, ali i brigu o potrošačima.


Ovim projektom želimo ukazati na to da je Radenska voda najpotpunijeg kvalitativnog sastava i da u potpunosti zadovoljava potrebe organizma s povišenim tjelesnim potrebama kao što su trudnoća i period dojenja, izjavio je Z. Hohnjec.

Radenska d.d. jedna je od najvećih punionica mineralne vode i bezalkoholnih pića u Europi i najveći je slovenski izvoznik mineralne vode.

Radenske vode najviše se izvozi u Italiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Slovačku, Austriju, Njemačku, Češku i Mađarsku, a tradicionalno je prisutna i na tržištu Hrvatske, gdje prodaja godišnje ostvaruje rast veći od 10 posto.

Pročitajte više