Razbijen prozor na kući gdje se odmarao Rakitić, nogometaš s obitelji napustio Ugljan

Foto: Instagram/Domus gradnja

IVAN RAKITIĆ nakon samo dva dana napustio je Ugljan poslije navodnog napada na vilu, gdje se odmarao.

Razbijeno staklo
 
"Nešto prije 15 sati u Ugljanu, nepoznati počinitelj razbio je staklo na turističkom objektu u vlasništvu turističkog društva. Nije bilo ozlijeđenih, a u vrijeme incidenta nitko se nije nalazio u objektu", rekla je za Index zamjenica glasnogovornika zadarske policije Nikolina Bačić dodajući kako je u tijeku kriminalistička obrada. Nije utvrđeno s kojim predmetom je razbijeno staklo, kažu iz MUP-a.
 
Nakon ovog incidenta, Rakitić je navodno gliserom napustio otok na kojem su ga, dodajmo, ostali mještani oduševljeno dočekali. Čak se i TZ Ugljana pohvalila da ima slavnog gosta, no zvijezda Barcelone će odmor pamtiti po napadu.
 
Neki mediji prenijeli su informaciju kako je Rakitić u vrijeme "napada" boravio u vili s obitleji, no policija kaže da u tom trenutku nije bilo nikoga.
 
Vlasnik se za sada nije izjasnio o materijalnoj šteti.
 
Nitko ne zna za huliganski napad

"Istina je da je Rakitić napustio otok, no priča o nekakvom huliganskom napadu u kojem su razbijena 'sva vrata i prozori' naprosto ne stoji", kaže za Index direktorica Turističke zajednice Ugljan Dražena Strihić.

Naime, kako kaže Strihić, mještani ne znaju da je bio nekakav organizirani napad huligana na mjesto odmora poznate nogometne zvijezde, a da je tome tako potvrdila je i policija koja kaže da je razbijeno jedno staklo.

"Naravno da osuđujemo takvo ponašanje u kojem se uznemiravaju naši gosti. No, nije bilo tako dramatično. Nakon incidenta Rakitić je ispred vile potpisivao autograme i malo se družio. Na kraju dana ipak se odlučio napustiti otok. Rekao je da mu je žao što se to dogodilo", kažu nam za Index iz TZ-a Ugljan.
 
 

Pročitajte više