REAKCIJE NA NOVE MAILOVE Grmoja želi da se sazna cijela istina

Screenshot: Index

"VOLIO bih da sve izađe u javnost i da sve bude javno i transparentno. Mi ćemo vjerojatno danas ili idući tjedan uputiti u proceduru novi zahtjev za osnivanje istražnog povjerenstva.

Želimo da se sazna cjelokupna istina o nastanku koncerna Agrokor ali i sve što se događalo nakon što je sve preuzela hrvatska država. Most se ničega ne boji. Sve što je trebao odraditi hrvatski sabor i hrvatske institucije, to su odradili hrvatski mediji. Jedino mediji vode borbu za istinu. Mi smo predložili dvoje ljudi, financijski tim koji nije trebao pisati zakon", komentirao je Mostovac Nikola Grmoja.

Nove mailove je komentirao i SDP-ov Arsen Bauk. 

"Objavom svake serije mailova pada jedna crta Plenkovićeve obrane. Bila je na braniku gospođa Dalić pa je otišla, prije toga na braniku obrane bio je Ramljak pa je otišao. Sada brane proces, a kao što vidimo i tu ima nekih sjenki u vezi pogodovanja nekim vjerovnicima. Vrlo je jasno da nad tim procesom nije samo sjena etičnosti u ovome što su dobivali savjetnici a još ne znamo ni sve što su dobili, nego i način na koji je izvanredni povjerenik ili povjerenici pristupali pojedinim vjerovnicima ovisno o njihovoj ulozi u Privremenom vjerovničkom vijeću i zašto je još uvijek privremeno ako ima namjeru biti trajno", rekao je Bauk. 

Pročitajte više