Nakon prometne nesreće deportirali ga u Meksiko po 15. put

Foto: 123rf

MUŠKARAC optužen da je vozio pijan i pri tome uzrokovao prometnu nesreću u Kaliforniji, deportiran je u Meksiko po 15-ti put, kažu američke vlasti.

Constantino Banda-Acosta svojim kamionom udario je u automobil tročlane obitelji koja se vraćala s izleta u Disneyland. Šestgodišnji dječak pretrpio je u nesreći ozbiljnu traumu mozga i nalazi se u ozbiljnom stanju.

Vozač kamiona otišao je s mjesta nesreće, ali je naknadno uhićen. 

Nesreća se, prema obitelji koju je kamion udario, dogodila tek nekoliko ulica dalje od njihovog doma u San Ysidro okrugu u San Diegu, blizu američko-meksičke granice.
 
Američka imigracijska služba kaže kako je osumnjičeni za izazivanje prometne nesreće od 2002. 15 puta deportiran u Meksiko, posljednji put u siječnju ove godine.

Vozač kamiona optužen je za vožnju pod utjecajem alkohola, izazivanje prometne nesreće i bijeg s mjesta nesreće te vožnju bez dozvole. Uz njega, uhićen je još jedan muškarac kojeg američke vlasti povezuju s nesrećom.

Otac ozlijeđenog dječaka rekao je za CBS8 da dječak ima brojne otekline i ne može otvoriti jedno oko te da je uplašen zbog toga što ne vidi, prenosi BBC.

Pročitajte više