Ruska studentica medicine sjekirom ubila dvije starije susjede da iskusi pravu smrt

STUDENTICA medicine iz Rusije priznala je da je sjekirom ubila dvije starije susjede zato što je htjela prisustvovati činu prave smrti.

"Ovo je mjesto gdje su se pomiješale krv i ostaci mozga kada sam je udarila pa se sve to razlijevalo prema dolje", mirno je objašnjavala 24-godišnjakinja policajcima. Tatjana B. je stanovnica grada Dzerzinsk u centralnoj Rusiji te je ubrzo trebala postati kirurg, a dvije starije susjede je izabrala za svoj eksperiment sa životom i smrću, pišu ruski mediji.

Prva žrtva Tatjanu poznavala od rođenja

Prva žrtva bila je 85-godišnjakinja koja je Tatjanu poznavala od rođenja. Ona je djevojku bez problema primila u svoj stan, a Tatjana joj je zabila sjekiru u leđa kada se ona okrenula. Nakon toga je još šest puta zabila sjekiru u žrtvin vrat i glavu.  Otišla je iz stana bez da je išta ukrala, a policija nije znala kamo bi krenula sa istragom. Nitko nije pomislio da bi kćer dobrih roditelja i uspješna studentica medicine bila povezana sa ubojstvom.

Nekoliko tjedana kasnije u susjedstvu se dogodilo još jedno ubojstvo počinjeno na isti način, a tada je žrtva bila 87-godišnjakinja te je policija odlučila ispitati i Tatjanu. Ona je ubrzo priznala ubojstva te je policiji dala i mnoge detalje događaja. "Tijekom ispitivanja rekla je kako je željela svjedočiti trenutku prave smrti", izjavio je policajac.  Tatjanu sada čeka suđenje, a još nije poznato je li podvrgnuta testovima koji bi pokazali njezino mentalno stanje.

Pročitajte više