Ruski rulet s virusom HIV-a stigao u Sloveniju, pronađena prva žrtva bolesnih orgija

U SLOVENIJI se posljednjih mjeseci raširila praksa organiziranja vrlo opasne igre nazvane "ruski rulet s virusom HIV-a", a sastoji se od orgija u kojima sudjeluje jedna osoba koja je zaražena, a drugi ne znaju koja je to.

"Nedavno smo imali pacijenta koji je sudjelovao na takvoj zabavi. Bio je HIV pozitivan", kazao je Janez Tomažić iz bolnice u Ljubljani, piše 24ur. Takve se orgije organiziraju po cijelom svijetu, a prije nekoliko mjeseci su došle i u naše susjedstvo. Tomažić dodaje kako se na takvim zabavama ne koristi zaštita.

Zbog ovakvih zabava je porastao i broj novozaraženih u Sloveniji. Do sada se kod naših susjeda godišnje zarazilo 50 ljudi, a ove godine u četiri mjeseca imaju već 20 novozaraženih. U seksualnom ruskom ruletu sudjeluju i muškarci i žene, a lica se skrivaju pod maskama.

Među onima koji sudjeluju u orgijama je jedan muškarac ili žena koja ima virus HIV-a, no nitko ne zna tko je to. Sudionici ne mogu birati s kim će imati seksualne odnose već se izmjenjuju dok se svi ne izredaju. Nakon orgija svi sudionici idu na testiranje. Poanta igre je, navodno, postići adrenalin kao u ruskom ruletu.

Pročitajte više