Ruža Tomašić napadačima iz Koelna: Niste posebni zato što ste izbjeglice, zakon je isti za sve

Foto:FAH

SEKSUALNE napade na žene u Koelnu u novogodišnjoj noći na Facebooku je komentirala europarlamentarka Ruža Tomašić koju napadi kako kaže, nisu iznenadili.

"Šokirana sam posljednjim napadima u Njemačkoj, ali me nažalost nisu iznenadili. Posljedica je to jedne dugotrajne loše politike koja je u ime političke korektnosti godinama, ako ne i desetljećima, dozvoljavala prijestupnicima da neometano krše zakone europskih država i gaze po našim vrijednostima.

> Detalji strašnog zlostavljanja u Koelnu: Ubacili su mi petarde u kapuljaču, imat ću ožiljke zauvijek

Pred njemačkim je vlastima važna zadaća, a stabilnost cijelog kontinenta ovisi o tome hoće li i kako biti izvršena. Nasilnicima se ne smije popuštati ni pred njima uzmicati jer će ih to samo dodatno ohrabriti.

Zbog sigurnosti i dugoročnog prosperiteta domicilnih stanovnika Europe i svih dobronamjernih useljenika koji su na europskom tlu pronašli utočište, posao i novi dom moramo poslati jasnu poruku onima koji se odbijaju integrirati - niste posebni zato što ste izbjeglice ili tražitelji azila, zakon je isti za sve i, ako ga prekršite, snosit ćete posljedice", kaže Tomašić.

 

Šokirana sam posljednjim napadima u Njemačkoj, ali me nažalost nisu iznenadili. Posljedica je to jedne dugotrajne loše...

Posted by Ruža Tomašić on Thursday, 7 January 2016

Pročitajte više