S metkom u leđima beba u Argentini preživjela samoubojstvo svojih roditelja

ARGENTINSKI bračni par, zaluđen informacijama o posljedicama globalnog zatopljenja, počinio je samoubojstvo, odlučivši pritom sa sobom u smrt povesti i svoje dvoje djece – sedmomjesečnu djevojčicu i dvogodišnjeg dječaka, no djevojčica je čudom preživjela, prenosi britanski Telegraph.

Bračni par 56-godišnji Francisco Lotero i 23-godišnja Miriam Coletti, koji su živjeli u gradu Goya na sjeveru Argentine, užasnuti najavama o katastrofalnim posljedicama koje sa sobom nosi proces globalnog zatopljenja, odlučili su neizvjesnu budućnost preduhitriti samoubojstvom i ubojstvom svoje dvoje djece, sedmomjesečne djevojčice i dječačića od dvije godine.

Francisco je prvo iz pištolja ustrijelio djecu, a potom su on i supruga zajedno počinili samoubojstvo. No djevojčica je, iako teško ranjena metkom u leđa, uspjela preživjeti puna tri dana uz tijela mrtvih roditelja i brata prije nego što su njezin plač čuli susjedi, koji su alarmirali policiju.

Djevojčica je preživjela zahvaljujući činjenici da metak kojim ju je ustrijelio otac nije oštetio vitalne organe, te se dobro oporavlja u bolnici i život joj nije u opasnosti. Njezin brat nije preživio i umro je odmah nakon ranjavanja, konstatirali su patolozi koji su izvršili obdukciju.

Policija je prilikom pregleda kuće i istrage samoubojstva pronašla oproštajno pismo u kojem bračni par svoj suludi čin objašnjava željom da preduhitre navodne katastrofalne posljedice koje ih očekuju u skoroj budućnosti zbog promjene klime.

Pročitajte više