Sabornici protiv pedera za spas civilizacije i svemira

"NISU SVI homoseksualci drogeraši i sidaši jer ih ima i među uglednim ljudima, političarima, pa i saborskim zastupnicima. Samo treba biti muško i reći: Jesam, peder sam." Dobri stari Rojs, nakon odslušanih rasističko-homofobnih teorija danas u Saboru, njegova stara izjava, osim što šaljivo prokazuje one koji potajno prakticiraju takve aktivnosti, a spremno staju na branik heteroseksualne, "kršćanske" i "zdrave" Hrvatske, doima se tako nevinom, gotovo da bi general Ljubo mogao dobiti naslov "gay friendly".

Ako ste imali tu sreću pa ste propustili, pročitajte što se danas divanilo za govornicom sabornice, kada se povela rasprava o Zakonu o istospolnim zajednicama kojim se predlaže da istospolne zajednice dobiju veća prava u okviru onih koja imaju bračne zajednice.

"Vrijeme je da se pomogne hrvatskim braniteljima da se ne ubijaju, a ne za ovo. Homoseksualci, odnosno, po hrvatski, pederi, mogu malo pričekati", poručio je Marko Turić iz HDZ-a. Gospodin Turić vjerojatno nije čuo za brojne slučajeve homoseksualnog općenja, pa čak i nasilja, upravo u redovima Hrvatske vojske. Neke od žrtava su se ubile, tako da, kao što se vidi, "pederi ne mogu pričekati".

"Homoseksualci postaju dječaci koji su imali loše odnose s ocem, a djevojke koje su bile u lošim odnosima s majkom postaju lezbijke. Homoseksualna narav je stečena, a ne urođena." kazao je Marijan Mlinarić (HDZ), inače liječnik. Svojevremeno je Mlinarić razrješen ministarske časti zbog "zdravstvenih razloga". Šteta što provjera zdravstvene sposobnosti ne važi za saborske zastupnike, jer zastupnici ovakvih pseudoznanstvenih teorija slične pričice prodaju po birtijama nakon nekoliko jutarnjih konjaka.

Stivene Haukinže, pokrij se ušima, jer tu je Lucija Čikeš (HDZ) koja postavlja nove terorije Velikog praska, crnih rupa i ostalih kozmičkih začkoljica: "Cijeli svemir je heteroseksualan, od atoma i najsitnije čestice, od muhe do slona. Po zakonima fizike, jednaki naboji uvijek se odbijaju, a različiti privlače. Kada bi se jednaki počeli privlačiti, sve bi se urušilo i nestalo. Mjesec se tada ne bi okretao oko Zemlje nego bi pao, Zemlja se ne bi okretala oko Sunca nego bi pala i spržila se ili odlutala i smrzla se."

Karmela Caparin (HDZ) tvrdi da se 85 posto hrvatskih građana izjasnilo kao katolici i da slijede nauk Crkve koja se protivi izjednačavanju prava homoseksualnih i heteroseksualnih parova, a njezin stranački kolega Petar Mlinarić prozvao je predlagatelje zakona da vrše "vrijednosno nasilje nad hrvatskim mentalitetom", ističući da je "Bog stvorio Adama i Evu kao heteroseksualan par." Dični nam sabornici, doduše, zaboravljaju da građani ove države ne žive u Novom ili Starom Zavjetu, kao i da, barem zasad, Ustav RH ima višu pravnu snagu od Biblije.

"Što to čine istospolne zajednice da bi u hrvatskom društvu dobile veće vrednote nego brakovi koji su od Boga i hrvatskog naroda podržani", snebiva se Zdenka Babić-Petričević (HDZ). I ona je malo prolistala Svetu knjigu prije rasprave, pa je urbi et orbi, poručila: "Bog je u Knjizi poslanja poručio da stvara muškarca i ženu kako bi stvorili život i obitelj, što homoseksualci ne mogu."

Niko Rebić (HDZ) upozorio da posljedice donošenja zakona mogu biti "nesagledive za sav poredak ljudskih odnosa".

HSP-ovac Pero Kovačević upitao je jednog od predlagača, Šimu Lučina misli li, tražeći veća prava za manjine, i na pedofile, silovatelje, plaćene ubojice, suradnike Udbe i KOS-a. "Želite li i njih zaštititi ?", pitao je.

Nezavisni Slaven Letica rekao je da bi svoja prava kao manjine trebale tražiti i konkubine. "Četiri do pet posto žena u Hrvatskoj žive kao priležnice ili konkubine, godinama, uglavnom se na to odlučuju kao mlade, ne ostvaruju nikakva prava, ali ih ni ne traže".

Uvaženi zastupnik Letica natuknuo je znakovite sličnosti između konkubinata i saborskog mandata; jedino je nešto manji postupak sretnika koji žive kao političke priležnice godinama, najmanje četiri, a na to se odlučuju bez obzira na godine. Ostvaruju itekakva prava, između ostalog, na osnovu redikuloznog raspravljanja kao što je ovo danas. S bitnom razlikom, oni ih itekako traže i za njih se bore i rukama i nogama. Do posljednjeg pedera.

Zvonko Alač

Pročitajte više