Sakoman o kokainu i policajcima: Nazvao me otac i rekao da je sin izmislio priču

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

PSIHIJATAR Slavko Sakoman u najnovijoj izjavi u medije poručio je da prekida s javnim istupanjem o slučaju navodnog zajedničkog drogiranja policajaca i građana koje su zatekli u stanu prilikom jedne intervencije na Staru godinu, javlja N1.

“Poštovani, izvještavam vas da me nazvao otac mladića i nakon razgovora sa sinom, rekao mi da kažem da je sin izmislio priču ‘za mamu’. Time i ja prekidam bilo koji pokušaj da se nastavi o tome komunicirati. Mogu samo nadodati, da ono što sam čuo u mirnom uobičajenom razgovoru s tim mladićem i mamom, nije imalo narav kaznenog djela, otvaranje ove teme u javnom prostoru ne bi se niti dogodilo”, poručio je Sakoman.

Što je rekao Sakoman, a što policija i vlada?

Podsjetimo, cijela priča zavrtjela se nakon što je Sakoman u razgovoru za N1 kazao da je od jednog liječenog ovisnika te njegove majke doznao da su on i njegovi prijatelji konzumirali drogu na Staru godinu zajedno s dvojicom policajaca koji su stigli na intervenciju nakon poziva susjeda zbog preglasne glazbe.

Kazao je tom prilikom da je u stanu bio i treći policajac, za kojeg je danas rekao da se radi o sinu ministra u aktualnoj vladi, koji nije uzimao kokain. Sakomanove izjave demantirala je prvo policija, a potom i vlada.

Pročitajte više