Sarah Palin potjerala sina u vojsku jer je bio ovisan o kokainu?



TRACK PALIN, sin kontroverzne američke političarke, "kume Tea Partyja" Sare Palin, bio je ovisnik o kokainu i tabletama OxyCotin! Ispričala je to za iduće izdanje Playboyja Mercede Johnson, čiji brat Levi je otac djeteta Bristol Palin.

Mercede je, kako prenosi protal The Fix, i sama bila "infiltrirana" u obitelj Palin, s obzirom da je neko vrijeme bila Trackova djevojka. 19-godišnja Mercede u velikoj ispovijesti za Playboy ispričala je i da je Sarah Palin svog "nestašnog" sina natjerala da ode u vojsku kako joj svojim raskalašenim životnim stilom ne bi upropastio političku karijeru.

"Track nije odlučio otići u vojsku. Prijavio se jer ga je majka na to natjerala, da ga makne s puta", tvrdi Mercede. Sin Sare Palin u vojsku je otišao nedugo nakon što je John McCain izabrao Palin kao svoju kandidatkinju za potpredsjednicu na izborima 2008. godine, koje su izgubili od Baracka Obame i Joea Bidena.

Johnston je u Playboyju iznijela "prljavo rublje" i Sarine kćeri Bristol, za koju tvrdi da je roditeljima krala kreditne kartice kako bi kupovala odjeću, obožavala razuzdane tulume, trčala za muškarcima i slala naokolo svoje gole fotografije.

Pročitajte više