SDP: Najoštrije osuđujemo nasilje nad ženama, ali ne možemo komentirati slučaj Lalovac

Foto: FAH

NAKON što je jučer u dijelu hrvatskih medija prenesena informacija koja je iznesena u emisiji radikalnog desničara Velimira Bujanca, a vezano uz navode da je Boris Lalovac tukao suprugu, o slučaju se danas iza 13 sati službeno očitovao i SDP.

> Bivša supruga optužila Lalovca za obiteljsko nasilje, on tvrdi: "To je laž, nisam nasilnik"

> Reagirale i BaBe: Ne možemo potvrditi da je gospođa Lalovac tražila našu pomoć

"SDP najoštrije osuđuje nasilje nad ženama u društvenom i obiteljskom životu i zalaže se da se svi slučajevi obiteljskog nasilja pred nadležnim institucijama što prije riješe.

Tešku obiteljsku situaciju SDP-ova zastupnika Borisa Lalovca i njegove supruge, ne možemo i ne smijemo komentirati, ali i u ovom slučaju pozivamo nadležne institucije da i taj slučaj što prije istraže", poručili su iz SDP-a.

I sam Lalovac je putem priopćenja za medije poručio kako navodi nisu istiniti te da ima dokaze kojima to može potkrijepiti.

Lalovac: Zbog ovoga trpi naše dijete

"Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina.  Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja.

Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin.

Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati", kazao je Lalovac.

Pročitajte više