Šef karlovačkog HDZ-a: Svi koji ismijavaju Oreškovića neka isele iz Hrvatske

Screenshot: YouTube/ Hrvatska Demokratska Zajednica

DAMIR Mandić, šef karlovačkog HDZ-a na svom Facebook profilu obračunao se sa svima koji ismijavaju loš hrvatski jezik mandatara Tihomira Oreškovića.

“Svi koji se ismijavate sa hrvatskim jezikom g. Oreškovića, predlažem da iselite iz Hrvatske i uspijete u svojoj struci sa svojim engleskim. Sretno!”, napisao je Mandić revoltiran kritikama na račun jučerašnjeg Oreškovićeva govora, piše Kaportal.

Dok se jedni slažu s Mandićem, drugi smatraju da je riječ o nepromišljenoj izjavi, pogotovo kad se uzme u obzir da je jedan od glavnih ciljeva takozvane Domoljubne koalicije iseljavanje stanovništva.

"Skandalozna izjava ravnatelja jedne obrazovne ustanove. S druge strane jednostavno glupa izjava relativno visoko pozicioniranog člana stranke koja je u predizbornoj kampanji kao glavni cilj naglašavala zaustavljanje iseljavanja iz države", napisao mu je na zidu jedan komentator. Osim što je visoki stranački dužnosnik, Mandić je i ravnatelj karlovačke gimnazije.

"Što će misliti učenik škole koji je tijekom današnjeg dana lajkao (ili jednostavno smatra smiješnim) nešto vezano za navedenu temu i onda pročitao komentar ravnatelja škole koju pohađa”, napisao je netko Mandiću.
 

Pročitajte više