Šef Kerumove kampanje dobio organizaciju Nove godine u Splitu

Foto: FaH/Press

STRUČNO povjerenstvo s članovima iz Grada Splita, Turističke zajednice, Glazbene mladeži, Hrvatske glazbene unije i glazbene škole Josip Hatze povjerilo je doček Nove godine u Splitu Damiru Karamanu, jednom od najbližih suradnika Željka Keruma.

Doček će Turistička zajednica i Grad Split financirati s 450 tisuća kuna, a zauzvrat će Splićane i goste u najluđoj noći zabavljati Jole, Gustafi i Mjesni odbor.

Karaman koncert d.o.o. Damira Karamana uspio je tako prekinuti višegodišnju dominaciju Dalmacija koncerta Tomislava Mrduljaša, koji se ove godine nije ni javio na javni poziv. U njegovoj organizaciji na Rivi Splićani su novo ljeto dočekali s Oliverom, Grašom, Magazinom, Gibonnijem...

Karaman vodio pobjedničku kampanju Željka Keruma

Mrduljaš je dočeke dobijao i za vrijeme Keruma i za vrijeme Baldasara. S obzirom da je Kerum konsolidirao svoju poziciju u gradskoj vlasti i opet se ubacio u pobjednički vlak HDZ-a, sva je prilika kako će krenuti priče da Karaman organizaciju manifestacije nije dobio slučajno. Htjeli smo dobiti i njegov komentar, no večeras nam nije bio dostupan.

Karaman je vodio Kerumovu pobjedničku kampanju 2009. godine, a obojici je malo trebalo da i ove godine ponove veliki uspjeh.

Na javni poziv za organizaciju dočeka Nove u Splitu javila su se još četiri ponuđača. Pokušali smo večeras dobiti i obrazloženje po kojem je kriteriju izabran Karaman, no za to ćemo trebati pričekati početak radnog tjedna.

Pročitajte više