Šimunić: Trebamo semafor. Iz Cesta su rekli - ako restoran propadne, neće biti gužve

Screenshot: YouTube

GRADONAČELNIK Oroslavja Viktor Šimunić objavio je na Facebooku novi mjesečni izvještaj o tome koje je sve promjene uveo otkako je na čelu grada. 

"Novi mjesečni izvještaj!

Usprkos svemu, idemo još jače i upornije naprijed. Pogledajte kaj se sve napravilo i kaj se sve planira i dajte svoje komentare i prijedloge ispod.

Oduvijek sam za to da se problemi rješavaju konkretnim mjerama.

Apsolutni hit od prošlog mjeseca mi je telefonski razgovor s Hrvatskim Cestama kad mi je rečeno da nam u Oroslavju ne treba semafor na jednom opasnom raskrižju koje je dosta prometno jer, parafraziram 'ako restoran propadne, možda se i gužva tamo smanji' - nedopustivo i neprihvatljivo!

 

P.S.

Nakon što je listopad bio posvećen borbi protiv raka dojke, u studenom podržavamo 'Movember' –  globalni pokret koji za cilj ima porast svijesti o muškom zdravlju, fokusirajući se na rak prostate, rak testisa i mentalno zdravlje muškaraca.

Ovaj pokret podržavam već desetak godina, a moglo bi se reći da ga i svi oni koji proizvode i konzumiraju bučino ulje (a takvih na sjeveru Hrvatske ima dosta) također na jedan jedinstveni način podržavaju", napisao je.

Pročitajte više