FOTO Sinčić u Sabor doveo sina Ksavera

Foto: N1

IVAN VILIBOR SINČIĆ u Sabor je danas doveo svog sina Ksavera, a gdje je u to vrijeme bila njegova majka Vladimira Palfi, nije poznato.

Ona se, iako je ušla u Sabor, odrekla svog saborskog mandata, kako bi što više vremena provela s djetetom.

Podsjetimo, Sinčića ni tijekom izborne večeri nije bilo u stožeru, došao je tek kasnije, a dotad je kod kuće čuvao Ksavera.  Palfi je još prije nego što su rezultati bili poznati najavila da su se dogovorili da ona neće ići u Sabor, ako oboje uđu.

"Postoji mogućnost, jer sam prva na listi koalicije Živog zida u trećoj izbornoj jedinici, da uđem u Sabor. To bi bilo vjerojatno prvi puta u povijesti da muž i žena ulaze u Sabor ali smo se već dogovorili da u tom slučaju ja ne bih bila zastupnica. Vilibor bi bio u Saboru, a ja bih čuvala i odgajala Ksavera. Na mojem će mjestu ako uđem u Sabor biti zamjena iz koalicije", rekla je Palfi ranije.

"Odrekla sam se saborskog mandata, možemo pristojno živjeti od Ivanove plaće, nije nam to potrebno", rekla je nakon što je postalo jasno da su oboje ušli u Sabor.  Sinčić je dodao da je to bila njihova zajednička ideja: "Ksaver je još mali i mora što više vremena provoditi s roditeljima".

Pročitajte više