Škoro poručio Kolindi da joj numerologinja izabere sretan datum za debatu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

PREDSJEDNIČKA kampanja lagano se pretvara u konstantno prepucavanje po društvenim mrežama. 

Posljednja u nizu objava kandidata je ona Miroslava Škore, a tiče se odbijanja Kolinde Grabar-Kitarović da sudjeluje u televizijskim debatama. 

Evo što joj je Škoro poručio. 

Škoro: Neka njezina numerologinja izabere sretniji datum

“Kolinda Grabar-Kitarović odbija sučeljavanje s izlikom da joj ne odgovaraju termini. Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković”, objavio je Škoro na Facebooku. 

Kolinda: Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima

“Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe", napisala je predsjednička kandidatkinja HDZ-a i tako se osvrnula na kritike oko izbjegavanja sučeljavanja.

Milanović: Ovo je prva predsjednica koja eskivira debatu

Podsjetimo, predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović rekao je da predsjednica kukavički odbija debatu te da su ovo prvi izbori u Hrvatskoj u kojima nema sučeljavanja predsjedničkih kandidata.

"U zadnjih 20 godina nije se ni jednom dogodilo da u prvom krugu predsjedničkih izbora nema opće debate u kojoj sudjeluju svi kandidati, uključujući i aktualnog predsjednika. Ovo je prva predsjednica koja to eskivira", kazao je Milanović danas tijekom posjeta Donjem Lapcu.

Pročitajte više