Škota ubili "zato što je gej": Premlatili ga, živog zapalili i zavezali za svjetiljku

U SUBOTU ujutro pronađeno je mrtvo tijelo 28-godišnjeg Škota Stuarta Walkera koji je prethodno brutalno pretučen i živ spaljen prije nego je ostavljen zavezan za stup svjetiljke javne rasvjete, piše Daily Mail. 

Sumnja se kako je to bio napad homofoba koji su ubili homoseksualca te ga sa strašnim ozljedama ostavili pokraj ceste. Njegovo tijelo je pronađeno u subotu oko 5 sati u Cumnocku u Škotskoj. Walker je radio kao pomoćnik direktora u hotelu u Cumnocku.

Posljednji ga vidio obiteljski prijatelj


Policija ne isključuje mogućnost da je Walker ubijen zbog svoje seksualne orijentacije te istražuju sve detalje iz života žrtve. Inspektor John Hogg je izjavio da je Stuart tijekom kobne noći bio vani sa svojim prijateljima u Cumnocku. Obiteljski prijatelj je bio posljednja osoba koja ga je vidjela živog oko 2,30 sati. Tada je Walker bio kod vatrogasne stanice.

Policija pokušava doznati gdje je Walker bio u vremenu između 2,30 sati i 4,50 sati, tko je s njim bio te što mu se dogodilo. "Do sada samo doznali kako je u tome kvartu u vremenu između 2 i 3 sata bilo nekoliko kućnih zabava", kazao je Hogg.

Pročitajte više