Slobodna Hrvatska: Živi zid je skandalozno izdao principe koaliranjem s Jurom Martinovićem

Foto: FAH

STRANKA "Slobodna Hrvatska", koja na parlamentarne izbore izlazi u okviru koalicije "Nema prodaje!", ocijenila je u petak "vrhunaravnim skandalom i izdajom svakog principa na kojemu se gradila stranka 'Živi zid'" jer koalira sa strankom "Promijenimo Hrvatsku" u kojoj je Juro Martinović, odvjetnik koji je kupio ovršenu nekretninu na dražbi, i to od klijenta svog poslovnog partnera.

Podsjetimo, Index je jučer prvi objavio kako je Jure Martinović, nositelj liste koalicije Živog zida, Franka, Akcije mladih i Promijenimo Hrvatsku u VI. izbornoj jedinici, prošle godine kupio stan pod ovrhom, Ivan Vilibor Sinčić stao je u obranu političkog suradnika.

> IMAMO DOKUMENTE Koalicijski partner Živog zida Juro Martinović kupio stan pod ovrhom

"Na listama koalicije 'Živog zida' nalaze baš onakvi protiv kojih smo se borili godinama, a sada će ući u Sabor preko 'Živog zida'", ističu iz "Slobodne Hrvatske".

"Dobro pogledajte kome točno ide vaš glas"

Tako je, navode, prvi na listama "Živog zida", odnosno koalicije "Jedina opcija" odvjetnik Juro Martinović koji je prevario i kupio stan svog klijenta na dražbi, i njegov prijatelj Ivica Mišić - oba su odmah po ulasku u Sabor otišli iz Mosta i držali potporu Karamarku.

"Kako ne bi prošli takvi ljudi, a vi mislili da glasate za 'Živi zid', dobro pogledajte kome točno ide vaš glas u vašoj jedinici", poručuju iz "Slobodne Hrvatske".

"Na prošlim izborima, dok smo bili 'Živi zid' nedostajalo nam je oko 400 glasova za jedan mandat što je manje od jednog glasa po biračkom mjestu. Naša lista nije se puno promijenila, no sada idemo pod imenom 'Slobodna Hrvatska',i svega je jedan od 14 'živozidaša' ostao u 8. jedinici, dok je 10 prešlo u Slobodnu Hrvatsku.

Pročitajte više