Slovenski načelnik o izbjeglicama: Tamo gdje su stali - su pišali. Tamo gdje su ležali - su srali

Screenshot: Youtube

"TO NISU izbjeglice. Izbjeglice su bili, primjerice, oni koji su dolazili iz Bosne. Ovo sada su divlje horde, koji misle da imaju pravo sve uništiti i uprljati", rekao je za Slovenske novice načelnik slovenske općine Zavrč, Miran Vuk, nakon što su izbjeglice prošle kroz njegovo mjesto.

Policija je izbjeglice smjestila na stadion koji je, kako tvrdi Vuk, novo uređen. "Sad je sve uništeno. Tamo gdje su stali, sve je zapišano, a tamo gdje su ležali je posrano. Stadio je demoliran", govori Vuk.

"Iza njih je ostala hrpa prljavštine, nitko to više ne želi i ne može očistiti. Nitko ne želi dotaknuti njihovo smeće. To su nekontrolirane divlje horde! Šatore si ne žele postaviti, skuhali smo im 1200 obroka, ništa nisu pojeli, sve su navodno bacili. Od čega uopće žive?. To je teška svinjarija", rekao je Vuk u telefonskom razgovoru za Slovenske novice. Dodao je i kako je u pomoć pozvao prijatelje Hrvate kojima će platiti 100 eura po danu da očiste stadion.

Slovenske Finance pripremile su mu odgovor u tekstu pod naslovom "Tko je iza sebe ostavio veće sranje, izbjeglice ili Vuk?". "Za načelnikom Zavrča, nekad jednim od najbogatijih Slovenaca ostaju milijunski dugovi.", piše Finance te navode brojne minuse i dugove koje ima Vuk.

Pročitajte više