Šostar optužuje bivšu suradnicu za plasiranje kompromitirajućih fotografija

ZVONIMIR ŠOSTAR, zagrebački pročelnik za zdravstvo čije je kompromitirajuće fotografije u društvu striptizete objavio Index, navodno će tužiti bivšu poslovnu suradnicu Violetu Janjik za plasiranje fotografija.

Na Šostarovoj rođendanskoj proslavi bili su prisutni, između ostalih, njegova sestra Maja i supružnici Violeta i Ante Janjik.

"Od prvog trenutka znam da je fotografije u javnost plasirala baš ona. Tužit ću je, a zašto je to napravila, zaista ne znam. Valjda zbog osobnog animoziteta." - rekao je Šostar za Jutarnji list.

"Nemamo mi veze s tim fotografijama, niti smo ih bilo kome slali. Šostar nas slobodno može tužiti jer je naš obraz čist. Nismo mi naručili striptizetu, sve je to organizirala njegova sestra Maja. Zgrozila sam se kad sam vidjela striptizetu i od tada se više ne družim sa Zvonimirom Šostarom." - rekla je Violeta Janjik.

Međutim, Šostarova je sestra rekla suprotno, da su striptizetu naručili Violeta i Ante Janjik kao rođendansko iznenađenje za njezina brata, nakon čega su se ona i njen brat s njima razišli i poslovno i privatno.

Violeta Janjik rekla je da je prije tri mjeseca pismom obavijestila gradonačelnika Milana Bandića o načinu na koji je proslavljen Šostarov rođendan, ali on je to danas odbio komentirati.  

Pročitajte više