Sotonistički ritual: Tinejdžerku "prijatelji" živu spalili usred Johannesburga, drugoj odrezali ruku

KIRSTY THEOLOGO, 18-godišnja Južnoafrikanka, nalazi se u komi nakon što su je prijatelji polili benzinom i živu zapalili u jednom parku u Johannesburgu, a policija sumnja kako je riječ o sotonističkom ritualu.

Kirsty ima teške opekotine na tri četvrtine tijela, i jako su joj oštećena i pluća i grlo. Jedna 16-godišnja djevojka pokušala je Kirsty ugasiti tako što ju je počela prevrtati po pijesku, a pritom se i sama opekla, te je i ona hospitalizirana, prenosi The Telegraph.

Kirstyna sestra Samantha za južnoafričke medije je kazala kako je grupa počinitelja nakon paljenja pobjegla iz parka, zbog čega su djevojke morale kući same pješačiti dva kilometra.

Osim Kirsty, nastradala je još jedna djevojka kojoj su sudionici rituala odsjekli ruku i držali je iznad Biblije kako bi je natopila krv, kazala je novinama jedna od djevojaka koje si prisustvovale stravičnom ritualu.

Policijska glasnogovornica kazala je kako su djevojke bile vezane te da sumnjaju kako je posrijedi bio ritual sotonistički ritual. Dvojica mladića koji su sudjelovali u incidentu jučer su se sami predali policiji.

Pročitajte više