Spasila ju krošnja: Žena iz Beograda preživjela pad s peterokatnice

KROŠNJA drveta ispred peterokatnice u ulici Kneza Miloša u Beogradu spasila je život 23-godišnjoj Marini R., koja je htjela počiniti samoubojstvo, bacivši se s krova te zgrade.

Nesretna si je djevojka život pokušala oduzeti jučer u ranim jutarnjim satima, oko 3 sata, a osim što su joj grane drveta ublažile pad, pala je na prednji dio automobila parkiranog ispred zgrade, piše Press.

"Skok sa te visine bio bi sigurno fatalan da grane drveta, koje se nalazi neposredno do zgrade, nisu ublažile pad. Ona čak nije pala na beton, već na haubu parkiranog automobila! U svakom slučaju, udarac je bio strašan! Doslovno je pala pet metara dalje od policijske kućice pored američke ambasade, pa je osiguranje odmah pozvalo Hitnu pomoć", rekao je za Press neimenovani izvor.

Bore joj se za život

Djevojka je strašno krvarila, no vozilo Hitne pomoći na mjesto događaja stiglo je kroz dvije do tri minute te je ona prevezena u bolnicu na odjel reanimacije. U padu je zadobila ozljede glave, ekstremiteta, prsnog koša i unutarnjih organa te joj se liječnici bore za život.

Djevojka je navodno ostavila i oproštajno pismo u kojem je navela razloge svog čina, no policija nije htjela otkriti sadržaj tog pisma medijima. Susjedi tvrde kako nije bila psihički bolesnik.

K.S.
Foto: Press

Pročitajte više