Specijalac iz Lučkog Ilija Franić ne osjeća se dobro

PRIPADNIK specijalne jedinice MUP-a u Lučkom Ilija Franić, koji je zbog ozljeda u tučnjavi u noćnom klubu "Bel Ami" prevezen i operiran u Kliničkoj bolnici "Dubravi", još se ne osjeća dobro i liječnici sumnjaju da je zadobio i potres mozga, rekla je danas prof. Naranđa Aljinović-Ratković iz KB-a "Dubrave".

Franića je jučer pregledao neurolog, a danas će obaviti CT mozga i EEG. Mora mirovati, a kući će biti otpušten tek idući tjedan, izjavila je za Hinu prof. Aljinović-Ratković. Rekla je da je Franić snažan i želio bi odmah kući, ali kako ima glavobolje, sumnja se da je u subotnjoj tučnjavi u "Bel Amiju" zadobio i potres mozga.

Prof. Aljinović-Ratković je rekla da je ozlijeđeni policajac Franić smješten na Traumatološki odjel Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta gdje je hitno operiran. Franić je zadobio nekoliko prilično jakih udaraca u lice, a vjerojatno i tijelo jer su ga boljela leđa.

Zadobio je i kominutivni prijelom nosnih kostiju, bio mu je odlomljen dio gornje čeljusti zajedno s prednjim zubima, a dva zuba su mu uništena zbog odlomljenih kruna, rekla je prof. Naranđa Aljinović-Ratković.

Pročitajte više