Specijalizirani oglasnik InfoNekretnine na kioscima u Primorsko-goranskoj županiji

SVI KOJI kupuju, prodaju ili opremaju svoje nekretnine od 1.4.2004. mogu još lakše doći do InfoNekretnina - oglasnika sa najiscrpnijim informacijama o stanju na tržištu nekretnina.

InfoNekretnine su prvi specijalizirani oglasnik koji se bavi informiranjem građanstva isključivo o stanju na tržištu nekretnina. Koncept oglasnika je dizajniran prema uzoru na zapadnjačke oglasnike koji već desetljećima uspješno informiraju građanstvo o promjenama na tržištu nekretnina.

S time na umu pokrenut je oglasnik InfoNekretnine kako bi se čim prije i lakše dostigli zapadnjački standardi, te kako bi i hrvatsko građanstvo imalo vrhunski pristup tržištu nekretnina.

Ono sto najviše razlikuje InfoNekretnine od ostalih oglasnika je specijalizacija za tržište nekretnina. Razliku također čini i činjenica da su InfoNekretnine tiskane kompletno u boji, na visoko kvalitetnom papiru koji, između ostalog, omogućuje objavljivanje fotografija nekretnina koje su trenutno u ponudi.

Upravo ta mogućnost u vrijeme današnjeg "vrućeg" tržišta nekretnina štedi vrijeme i novac ljudima koji trenutno kupuju, prodaju ili opremaju nekretninu. Suradnja sa najboljim te najuglednijim agencijama za nekretnine omogućila je sastavljanje najšire, najažurnije te najdetaljnije ponude nekretnina na širem riječkom području.

InfoNekretnine  također imaju u pripremi i mnoštvo stručnih tekstova koji su usko vezani uz nekretnine sto pruža dodatno educiranje čitateljima.

InfoMedia se sastoji od tima ljudi koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s nekretninama, marketingu, izdavaštvu te grafičkom dizajnu.

InfoNekretnine će se naći na kioscima Tiska i Distripress-a u Primorsko-goranskoj županiji od 1. travnja. Više informacija možete saznati na web stranici www.info-nekretnine.com.

Pročitajte više