Split u strahu, manijak premlatio tri djevojke u razmaku od sat i pol

FOTO: Index

SPLITSKI kvart Spinut u strahu je od manijaka koji noću fizički napada djevojke na najbrutalniji način. U noći na ponedjeljak dogodila su se tri napada u svega sat i pol i u radijusu od svega par stotina metara.

Prvo je oko 23.30 sati u Teslinoj ulici napadnuta 17-godišnjakinja. Manijak je nasrnuo na nju, udarajući je rukama i nogama. Djevojka je pala, a on ju je nastavio udarati. Prizor je šokirao par koji je u Teslinoj šetao psa. Čuli su krikove i zapomaganje, a kada su se približili, vidjeli su muškarca s kapuljačom kako cipelari nesretnu djevojku. Kada ih je vidio, pobjegao je.

"Zateturala sam, smračilo mi se od udarca"

No, nije otišao daleko, niti je smirio svoj poriv. Dvjesto metara dalje i petnaest minuta kasnije ponovno je napao. Na meti mu se našla 28-godišnjakinja u Plančićevoj ulici. Iznenada ju je udario šakom u glavu.

"Zateturala sam, smračilo mi se od udarca, ali ostala sam na nogama. Samo je prošao hladno dalje niz Kineski. Glavu ne mogu micati od boli, cijela lijeva strana čeljusti mi je natekla", otkrila nam je napadnuta djevojka.

Policija traži manijaka koji voli tuči mlade djevojke

Svega sat vremena kasnije, u Zrinjsko-Frankopanskoj, ponovno vrlo blizu prethodna dva napada, manijak je šakom u glavu udario 22-godišnjakinju. Zatražila je liječničku pomoć.

Društvenim mrežama šire se vijesti o manijaku sa Spinuta, a kako doznajemo u policiji, intenzivno rade na rješavanju ovog problema. Kažu kako ranije nisu imali slične dojave iz Spinuta. Sva tri događaja prijavljena su policiji u roku od 24 sata. Manijak koji zlostavlja mlade djevojke trebao bi biti muškarac od 30-ak godina starosti, odjeven u crnu trenirku sa maslinastozelenom "hudicom".

Pročitajte više