Splitski ubojica kao dijete bio u emisiji Dica sritnih lica, opisao svoj san

Screenshot: Jabuk aTV/Youtube

FILIP ZAVADLAV, trostruki ubojica iz Splita, bio je u emisiji Dica sritnih lica koja se godinama emitirala na Jabuci TV. Indexu je potvrđeno da je na snimci koja se proširila društvenim mrežama upravo on.

Dica sritnih lica je polusatna emisija za djecu i one koji su uspjeli sačuvati dijete u sebi, opisali su je na Jabuci TV, na kojoj se emitirala otprilike od 2006. godine.

"Od samog je početka zabavno – edukativno – putopisno – kolažnog karaktera i sastoji se od niza različitih rubrika koje na svoj način obrađuju neko od područja dječjih zanimacija.

Boris Hrepić – Hrepa autor je, voditelj i snimatelj emisije, lutkarski animator, glumi nekoliko likova, sinkronizira životinje i bebe, a u gotovo svakoj epizodi donosi novu dječju pjesmu koja prati neku od dječjih aktivnosti.

Iako u tehničkoj realizaciji vrlo skromna, svojom originalnošću i toplinom emisija je stekla velik broj gledatelja, od male djece i tinejdžera, pa do baka i djedova", stoji i danas na webu Jabuke TV o emisiji.

Filip Zavadlav: Ovo je moj san

U jednoj od tih emisija svoj je san ispričao i Filip Zavadlav, donosimo cijelu njegovu priču.

"Ja sam Filip iz Splita, ispričat ću vam moj san.

Jednog dana sanjao sam da sam sam otišao sa svojim prijateljima na ekskurziju 4. razreda u Australiju. Bio sam cili sritan. Popeli smo se na jedan veliki neboder koji je bio poviše mora, na njemu je bilo kao ovdi gore na Marjanu. Istraživali smo, no kada smo došli gore, imali smo što vidjeti. Kada smo došli gore, vidjeli smo sobe bez prozora.

Kad bi provirio kroz prozor, bilo bi ka da si na nekoj velikoj visini, da ćeš upasti u more. Tada smo svi bježali, a učiteljica nas je skupila. Ja sam bio sretan, ali sam želio vidjeti tu visinu. Jednog trena sam se došuljao, a učiteljica me pitala: Filipe, što to radiš?

Rekao sam joj da želim vidjeti tu visinu, a ona mi je rekla: Ma ne možeš, upast ćeš.

Učiteljica me skupila i ja sam otišao...

Onda mi je mama donijela doručak, rekao sam joj: Mama, samo čas, sanjam lijep san... Rekla je da ne mogu više spavati pa sam opet rekao: Molim te. Onda je rekla: Ma dobro.

No tada sam već bio budan.

Žao mi je što ga nisam dovršio. Mislim da će mi se svanuti taj dan. Hvala."

Pročitajte više