Srbin kojem su na Bačvicama slomili vilicu: Jedem na slamčicu i pijem lijekove za smirenje

"ŽELIM vjerovati da sve što mi se dogodilo nije bilo na nacionalnoj osnovi. Te noći u Splitu nisam dao nikakav povod za napad. Kad hodam ulicom, osvrćem se da vidim tko je iza mene i pijem lijekove za smirenje da bih mogao spavati", ispričao je beogradskom Kuriru 32-godišnji Miodrag Živković iz Kragujevca, mladić koji je prije tjedan dana brutalno pretučen ispred noćnog kluba na splitskim Bačvicama.  

S obje strane mu je pukla vilica, hospitaliziran je u bolnici Firule,  a sad ga čeka nova operacija vilice na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

"Liječnici kažu da će oporavak trajati oko pet tjedana. Od napada jedem i pijem samo na slamčicu", kazao je Živković, koji je i ranije dolazio u Split.

"Nikakvih  problema nisam imao, ali sad osjećam strah. Dobro bih razmislio bi li ponovo išao u Split. U ovom trenutku, sigurno ne", poručio je 32-godišnjak iz Kragujevca.

Od napadača koji mu je prišao s leđa i razbio mu vilicu, Živkovića je spasio i u bolnicu prevezao prijatelj Stefan Kapičić, poznati srpski glumac koji je u dugogodišnjoj vezi sa Splićankom Mirandom Viđak.

Živković živi i radi u Bangkoku, pa je Split posjećivao i poslovno.

"Fizička bol će proći, zaboravit ću je, ali ostat će trauma zbog svega što mi se dogodilo. Psihički mi je najteže", zaključio je pretučeni Srbin.

Splitska policija nije pronašla napadača koji mu je nanio teške ozljede.

Pročitajte više