Srpski kralj kokaina Šarić: Laž je da su Kalinić i Simović ubijali po mome nalogu

NEOKRUNJENI srpski kralj kokaina Darko Šarić poslao je pismo na nekoliko adresa u Srbiji, a u njemu tvrdi kako su lažne sve optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Šarić je u Srbiji optužen za organiziranje kriminalne skupine i šverc kokaina, a sam tvrdi kako je žrtva javnog linča te da nema veze s pripremanjem atentata na predsjednika Srbije Borisa Tadića, piše B92.

"Ja, Darko Šarić..."

"Ja, Darko Šarić, obraćam se javnosti na ovaj način iz razloga što se nadamnom vrši javni linč putem medija od određenih struktura vlasti u Srbiji", počinje u svome pismu Šarić te dodaje kako je njegova imovina stečena "onoliko zakonito koliko i imovina velikog broja političara i biznismena u Srbiji i regiji". Ističe kako je samo u jednom poslu s poznatom njemačkom tvrtkom zaradio 30 milijuna eura.

U pismu Šarić tvrdi da je, nakon što je prije pet godina u Srbiji donesen zakon o prijavi i legalizaciji imovine, on sve uredno prijavio te dobio dokumente o prijavi. Optužuje Srbiju da mu je tu imovinu potom otela. Najavio je kako će, kada se stvore uvjeti, tužiti medije koji šire laži o njemu.

"Laž je da sam nalogodavac Cvetku Simiću i Sretku Kaliniću"

Srpski kralj kokaina u pismu napada i srpskog državnog tajnika u Ministarstvu pravde Slobodana Homena, jer govori laži kada priča o pripremama atentata na Borisa Tadića i Milu Jerkovića. "Osim ovih 'atentata', tu su i druga raznorazna ubojstva, povezanost s Lukom Bojovićem, Cvetkom Simićem, Sretkom Kalinićem i zemunskim klanom, kao i predstavljanje mene kao njihovog nalogodavca, što je ortodoksna laž i očigledna želja gospodina Homena i nekih njegovih prijatelja da skrenu istinu i prikriju prave nalogodavce koji možda rade za njih", napisao je Šarić te najavio tužbu i protiv Homena.

Pismo zaključuje riječima da mu je žao što sve to ne može osobno izjaviti te se pojaviti na pravednom suđenju. Tvrdi kako je prisiljen na ovakav način demantirati "gnjusne laži".

Pročitajte više