Srpski mediji objavljuju detalje Kalinićevih zločina, hrvatska policija ne zna ništa

PRIPADNIK zloglasnog zemunskog klana Sretko Kalinić kojega je ustrijelio Miloš Simović, a nedugo nakon toga ga je uhitila hrvatska policija, nalazi se na liječenju u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica. Prema pisanju srpskoga portala Alo!, Kalinić u bolnici "izluđuje hrvatske policajce".

Naime, dok su srpski mediji prenijeli informaciju kako je mljeo svoje žrtve i na najokrutniji način se odnosio prema njima, hrvatska policija o tome ne zna ništa jer im Kalinić o tome nije rekao ni riječi.

>Sretko Kalinić: Mljeo sam ljude u stroju za meso

Hrvatskoj je policiji Kalinić rekao kako ga je Simović ranio zbog ljubavnog trokuta, ali je već dan nakon toga to i porekao. Međutim, upućeni u slučaj navode da je Kalinićeva priča o obračunu sa Simovićem zbog ljubavnog odnosa s njegovom ženom tek "pokušaj da se impresionira javnost i dobije na vremenu".

Istovremeno, dok Hrvatskom i dalje kruži informacija da je motiv pucnjave na jezeru Rakitje ljubavni trokut, iz Srbije stižu tvrdnje da je napad na Sretka Kalinića zapravo naredio vođa narkokartela i navodni balkanski šef kokainskih ruta Darko Šarić. Ipak, u prilog toj tvrdnji ne ide mišljenje kriminalista da je u ovoj pucnjavi sudjelovao netko tko nije profesionalac jer je Kalinić ostao živ.

Pročitajte više