Srpskog turista nasmrt premlatili u masovnoj tučnjavi u Ohridu

DEJAN NOVAKOVIĆ iz Beograda ubijen je jučer u tri sata u masovnoj tučnjavi ispred ohridske diskoteke Havana, javlja Blic. Njegov prijatelj Goran Perić, također iz Beograda, lakše je ozlijeđen. Ohridska policija je privela 30 sudionika tučnjave i svjedoka, ali se još utvrđuje tko je Novakoviću nanio smrtonosne ozljede.

Blic piše kako su se u diskoteci Havana Novaković i Perić posvađali s još nekoliko Srba, navodno zbog djevojke. Svađa je prerasla u tučnjavu, ali ih je osiguranje razdvojilo, pa su suprotstavljene strane izašle iz diskoteke i nastavile fizički obračun. U to je naišao gazda diskoteke koji se također umiješao u tučnjavu, a za njim i nekoliko njegovih prijatelja. Novaković i Perić su se tada dali u bijeg.

Ostali su potrčali za njima te ga ubrzo sustigli. Svjedoci tučnjave ispirčali su kako je turista iz Srbije krvnički tuklo desetak ljudi. Počeo je trčati, no ubrzo je pao na pod, a grupa ga je nastavila tući nogama po glavi i tijelu. Kada se skupina udaljila, 34-godišnjem Novakoviću je pomogao čuvar pored jedne pošte u Ohridu. On je zvao policiju i Hitnu pomoć. Novaković ipak nije izdržao. Ubrzo je podlegao ozljedama zadobivenima u tučnjavi.

Policija je jučer ujutro uzela snimke sigurnosnih kamera diskoteke i obližnjih objekata kako bi identificirala sve sudionike tučnjave i utvrdila tko je Novakoviću zadao smrtonosne ozljede. Policija intenzivno traga i za jednim Srbinom, sudionikom tučnjave, te nekoliko Makedonaca.

Pročitajte više