Strava u Srbiji: Ubio bivšu curu i njezinu prijateljicu pa se pridružio potrazi za njima

TOPLICA MARKOVIĆ je uhićen zbog sumnje da je za Uskrs ubio bivšu djevojku, 26-godišnju Ivanu Stojković, i njezinu 19-godišnju prijateljicu Biljanu Obradović iz Krušara u Srbiji. Nakon što ih je ubio, pridružio se u potrazi za njima.

U potrazi je bila rodbina djevojaka, a 30-godišnjak je, nakon što se saznalo da su mrtve, glumio da mu je jako žao. Tijela djevojaka pronađena su jučer ujutro u šumi. Policajci su nakon potrage uhitili Markovića i optužili ga za dvostruko ubojstvo, piše Press.

Posvađao se s bivšom pa joj pucao u glavu

Direktor policije Milorad Veljović je izjavio da su se djevojke u subotu oko 4 sata ujutro vraćale automobilom koji je vlasništvo Ivanina oca. "Na putu u neposrednoj blizini njihovih kuća zaustavio ih je Toplica Marković i sjeo na zadnje sjedište. Potom ih je natjerao da ga odvezu do mjesta Ada, u neposrednoj blizini Morave, udaljenom oko pet kilometara od sela", kazao je Veljović te dodao da su se tada Marković i Stojkovićeva posvađali.

Toplica je izvadio pištolj i pucao u glavu Ivane Stojković. "Biljana Obradović je pokušala pobjeći iz automobila, ali ju je Marković pogodio u desnu nogu", nastavlja Veljović te dodaje da je djevojka pala dva i pol metra od automobila. Tada je Toplica došao do nje i pucao joj u sljepoočnicu. Marković se pješice vratio u selo i pridružio se potrazi. 

Pročitajte više