Strava u Zagrebu: Otac ubio sina jer se želio odseliti od njega?

LEŠEVI dvojice muškaraca, na vozačevu i suvozačevu sjedalu, pronađeni su sinoć u Focusu na parkiralištu između Studentskog doma Stjepana Radića i Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Policija je dojavu dobila sinoć oko 22.45 sati od prolaznice koja je vidjela tragove krvi na automobilu. Tijekom noći policajci su ogradili područje i zatvorili cestu koja vodi do parkirališta. Na mjesto ubojstva i samoubojstva sinoć su stigli i liječnici hitne pomoći koji su samo mogli konstatirati smrt dvojice muškaraca. Iz Policijske uprave zagrebačke doznajemo da se radi o ubojstvu i samoubojstvu.

S dva hica ubio sina pa potom i sebe

Uz policajce je očevid obavio i dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu, a u pomoć je stigla i ekipa za očevid te policajci iz Odjela općeg kriminaliteta. Očevidom je utvrđeno da je 81-godišnji otac A.B. prvo iz pištolja Crvena zastava, koji je ilegalno posjedovao, s dva hica ubio 45-godišnjaka D.B., a potom počinio samoubojstvo. Muškarci su bili s Trešnjevke, a pronađeni su u sinovu automobilu.

Susjedi oca i sina sa Srednjaka opisuju ih kao uzorne i poštene građane, a živjeli su sami otkako je u veljači preminula njihova majka i supruga.

Na mjesto smrti došli su i vatrogasci kako bi reflektorima osvjetljavali mjesto istrage. Tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu.

Pročitajte više