Sutra se u Zagrebu održava konferencija Tržište kapitala u 2017.

Screenshot: Youtube / ZSE

SUTRA se u Zagrebu održava konferencija Tržište kapitala u 2017. u organizaciji Platinum Investa i Zagrebačke škole ekonomije i managementa na kojoj će predstavnici fondovske industrije i poslovne zajednice, regulatora, fiskalne i monetarne politike zajedno sa znanstvenicima u području ekonomije i prava, predstaviti moguće razvoje događaja na domaćem i globalnom tržištu kapitala.

Konferencija počinje u 9 sati na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, Jordanovac 110.

Na konferenciji će između ostalih sudjelovati Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke Burze (ZSE), Dr.sc. Ante Žigman, viši savjetnik ureda guvernera HNB-a, Pierre Matek, predsjednik upravnog vijeća HANFA-e, Petar Vlaić, predsjednik uprave Erste Plavi mirovinskog fonda i Zdenko Adrović, direktor Hrvatske udruge banaka.

"Kroz panel diskusije fokusirat ćemo se na mogućnosti koje se otvaraju za investitore, ali i opasnosti s kojima se investitori susreću. Raspravljat će se o relevantnim temama kao što su upravljanje državnom imovinom, moguće privatizacije poduzeća u državnom vlasništvu kroz tržište kapitala i ulozi regulatora. Nadalje, i o prilikama za ulaganje, ekonomsko političkom stanju u EU i SAD-u, i odražavanju na gospodarstvo i tržište kapitala u RH", navodi se u priopćenju organizatora.

Pročitajte više