Svađa zbog maski u Walmartu. Zamolio ga da stavi masku, a ovaj izvadio pištolj

Screenshot: CBS/Twitter

SIGURNOSNE kamere u jednom Walmartovom dućanu na Floridi zabilježile su incident u kojem je nepoznati muškarac izvadio pištolj i zaprijetio drugom kupcu. Pretpostavlja se da je do sukoba došlo zbog maski.

Incident se dogodio 11. srpnja, a nepoznati muškarac koji je izvadio pištolj nije nosio masku te je u dućanu bio sa svojim, pretpostavlja se, prijateljem kojeg je gurao u kolicima. Šerifov ured policije s Palm Beacha javlja da je došlo do verbalnog okršaja između muškarca koji je nosio te onoga koji nije nosio masku. 

Snimka prikazuje kako muškarac bez maske gura svog prijatelja u kolicima, starijeg čovjeka koji preko lica stavlja maramu. Nakon toga prilazi im muškarac sa zaštitnom maskom, razmjenjuju nekoliko riječi pa mu muškarac bez maske pokazuje srednji prst, a potom vadi pištolj i prijeti mu ga će ga ubiti. Pretpostavlja se da je zatražio od njega da stavi zaštitnu masku.

Ubrzo nakon toga dvojac odlazi iz Walmartove trgovine. Obojica potom odlaze u bijelom terencu marke Chevy Equinox, navodi CBS Miami. 

Nitko nije ozlijeđen, a policija je kasnije javila da je identificirala čovjeka koji je mahao i prijetio pištoljem bez maske. 

"Osumnjičenik je identificiran i surađuje s policijom u istrazi. Istraga je otvorena i u tijeku je", kazala je glasnogovornica policije za lokalni list Sun Sentinel. 

U srijedu, 15. srpnja, Walmart je donio odluku da svi njegovi kupci u prostorijama ovog trgovačkog lanca moraju obavezno nositi zaštitnu masku kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom te da odluka stupa na snagu 20. srpnja. 

Pročitajte više