Taksist u Splitu uboden nožem u prepone i porezan po vratu. Posvađao se s poznanikom

Ilustracija: Milan Sabic/PIXSELL

SPLITSKA policija je osumnjičila 43-godišnjeg muškarca da je prije dva dana nožem ubo 31-godišnjaka u prepone i nanio mu reznu ranu vrata, piše Dalmatinski portal. Sukob između muškaraca se dogodio u Bračkoj ulici. Oštećeni je završio u bolnici, gdje su mu evidentirane lakše tjelesne ozljede, nakon čega je pokrenuta policijska istraga. 

Osumnjičeni 43-godišnjak je ubrzo priveden na kriminalističko istraživanje. Prijavljen je za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede i predan pritvorskom nadzorniku. Zatim je ispitan na Državnom odvjetništvu, a predložen je i istražni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. 

Oštećeni zakasnio na sastanak

Dalmatinski piše kako je osumnjičeni iznajmio oštećenom vozilo za taksiranje, a i on se bavi prijevozom. Dogovorili su sastanak radi predaje automobila koji je morao na tehnički pregled. Nakon što je oštećeni zakasnio na sastanak, izbila je svađa i guranje. 

Muškarci su u jednom trenutku završili na podu, a 43-godišnjaka se tereti da je tada izvukao nož koji je imao za pojasom i ubo 31-godišnjaka u prepone. Daljnji sukob su pokušali spriječiti njegova djevojka i poznanik. Oštećeni je sjeo u vozilo i pokrenuo ga, a osumnjičeni se u tom trenutku zaletio prema njemu i porezao ga po vratu. 

Pročitajte više