Top lista: Novi prijedlog za negativca je zaraženi tip koji je otišao u Klaićevu

Foto: Index

JEDNAKO suvereno kao što već 20 godina osvaja izbore u Zagrebu, tako i iz tjedna u tjedan drži prvo mjesto među negativcima na Indexovoj top listi. Milan Bandić je jednostavno nedodirljiv. Za vrat mu, doduše, pušu Josip Đakić i Miroslav Škoro, ali vjerujemo da zagrebački gradonačelnik ima još pokojeg aduta u borbi za najveću štetočinu.

Ispali Peović i Barun

Na listi pozitivaca, pak, vode liječnica Ksenija Kaleb i Dario Juričan. Ni tu nema nekih posebnih promjena. Učvrstili su se na svojim pozicijama i ne daju nikome da im se približi. S liste pozitivaca ovoga tjedna nas napuštaju Tvrtko Barun, niste prepoznali ili vas nije briga za njegov trud oko skrbi za izbjeglice, Katarina Peović, na čije ste slavne dane iz predsjedničke kampanje zaboravili. Ovotjedni prijedlozi su, naravno, liječnici. Predlažemo vam Nelu Sršen, koja nam iz teško pogođene Italije prenosi iskustva i savjete za borbu protiv koronavirusa, te Krunoslav Capak iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koji sudjeluje o organiziranju protuepidemijskih mjera.

Prvi put imamo negativca bez imena - ne želimo ga nositi na duši

S liste negativaca zbog manjka vaših glasova ispadaju Ivan Pernar i Milivoj Đuka. Umjesto njih, predlažemo vam, za početak, Bernarda Jakelića, bivšeg zamjenika direktora Hrvatske udruge poslodavaca koji je navodno godinama seksualno uznemiravao  zaposlenice. Drugi prijedlog je popriličan komad bezobrazne budaletine – muškarac zaražen koronavirusom koji je mrtav hladan ušetao u dječju bolnicu u Klaićevoj dovevši dijete na rutinsku pretragu. Nećemo mu objaviti ime jer ga ne želimo imati na duši.

Svi trebaju vaš glas

Svakoga tjedna glasanje ide od početka pa svi uvijek trebaju vaše glasove. Oni koji budu na dnu liste ispast će s nje, a mi ćemo vam svakog tjedna, prema vašim prijedlozima, ponuditi nove pozitivce i negativce.
Svoje prijedloge za pozitivce i negativce možete nam slati na desk@index.hr.
 

Pročitajte više