Australski trener taekwondoa zadavio dječaka (7) kojeg je trenirao. Ubio i roditelje

Screenshot: ABC News Australia

Instruktor taekwondoa iz Australije optužen je danas za ubojstvo svog sedmogodišnjeg učenika i njegovih roditelja. S obzirom da se Kwang Kyung Yoo (49) trenutno nalazi u bolnici, na sudu u Parramatti su se u njegovo ime pojavili odvjetnici. Nisu zatražili da ga se pusti uz jamčevinu niti su se izjasnili o krivnji za optužbe. 

Yoo, vlasnik škole za taekwondo i borilačke vještine Lion's, ostaje pod policijskim nadzorom u bolnici nakon operacije zbog ubodnih rana te posjekotina na prsima, trbuhu i rukama. Policija tvrdi da je Yoo u ponedjeljak navečer zadavio dječaka i njegovu majku, Min Cho, u svojoj školi, a zatim se odvezao do njihove kuće i na smrt izbo dječakovog oca Stevena Choa.  

Policiji rekao da su ga napali na parkiralištu

Nakon toga je došao u bolnicu i medicinskom osoblju te policiji da je napadnut na parkiralištu supermarketa. Vlasti za sada nisu ustanovile koji je točno bio motiv napada. Jedine poveznice između Yooa i žrtava su da je dječak bio njegov učenik te da je svo četvero rođeno u Južnoj Koreji. 

Najveća kazna za ubojstvo u New South Walesu je doživotni zatvor, bez mogućnosti uvjetne kazne u razdoblju od 20 godina za ubojstvo odrasle osobe i 25 godina za ubojstvo djeteta. 

Pročitajte više