Trgovine u nedjelju zbog finala zatvaraju ranije, evo kako će raditi

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

ZA POLUFINALNU utakmicu su brojne hrvatske trgovine svojim zaposlenicima skratile radno vrijeme kako bi im omogućile da i oni gledaju utakmicu Hrvatska - Engleska, dok su neke trgovine to napravile i za utakmicu s Rusijom. Očekivano, isto će biti i za finalnu utakmicu koja se igra u nedjelju od 17 sati.

Neke trgovine su već odlučile kada zatvaraju svoja vrata tog dana. Među prvima su obavijest o radnom vremenu za nedjelju objavili Spar Hrvatska i Kaufland.

Spar zatvara u 16:30, Kaufland u 14 sati

Iz Spara poručuju da svoje samostojeće trgovine Spar i Interspar zatvaraju u 16:30, dok se još vode razgovori o skraćenom radnom vremenu u trgovačkim centrima.

"SPAR Hrvatska je i u finalu s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i ponovno omogućuje zaposlenicima praćenje finalne utakmice Hrvatska-Francuska te u nedjelju, 15. srpnja zatvara sve samostojeće SPAR i INTERSPAR trgovine u 16.30 sati. Što se tiče trgovina koje se nalaze u trgovačkim centrima još su u tijeku razgovori o mogućnosti njihova ranijeg zatvaranja.

 Ovom prilikom molimo kupce za razumijevanje te da kupovinu u nedjelju prilagode skraćenom radnom vremenu", izvijestili su.

Iz Kauflanda su pak na svojim stranicama izvijestili da će u nedjelju raditi do 14 sati.

Pročitajte više