Tri sestre tinejdžerice u Rusiji zaklale oca, pogledajte reakciju jedne od njih

Screenshot: Ruptly

TRI ruske tinejdžerice iz Moskve priznale su da su ubile svog 57-godišnjeg oca, zbog čega im prijeti po 15 godina zatvora.

Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) Kačaturjan zajedno su ubile oca Mihaila, koji je pronađen s desecima ubodnih rana pokraj lifta u zgradi.

Ubijeni je bio diler i ovisnik o heroinu

Tvrde da ih je godinama zlostavljao te da je bio diler i ovisnik o heroinu. Nakon što je ubijen, u njegovom je luksuznom terencu pronađeno dva kilograma heroina, prenose svjetski mediji.

Na društvenim mrežama objavljena je snimka na kojoj se vidi reakcija jedne od kćeri nakon što je shvatila da su ubile oca.

Bio je i obiteljski nasilnik

"Mrzile smo ga i željele smo samo da nestane i nikad se više ne vrati", rekla je policiji najstarija sestra Kristina. Prema svjedočenju sestara, otac im je na dan ubojstva prijetio nožem u njihovom stanu u Moskvi.

Jedna od njih je zgrabila nož i njime ga ubola, nakon čega su to učinile i druge dvije sestre. Otac je pokušao doći do lifta, no ponovno su ga izbole nakon čega je preminuo.

Susjedi i obiteljski poznanici tvrde da je Mihail bio nasilnik i da ga je zbog toga supruga ostavila.

"Stalno ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i prijetio im da će ih poubijati. Nikad nije radio, ali je imao puno novca i živio raskošno", rekla je jedna obiteljska prijateljica.

Pročitajte više